Office365 als alternatief voor een eigen mailserver?

Microsoft Office365, de vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma’s van Microsoft, geleverd via de cloud. Eenvoudig en snel. Overal toegang tot e-mail, belangrijke documenten, contactpersonen en agenda’s op vrijwel elk apparaat. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent, Office365 biedt abonnementen die zijn toegesneden op de unieke behoeften van uw organisatie.

Overal toegang

Gebruik Office op vrijwel al uw apparaten (online of offline): Office365 bevat de nieuwste versie van alle Office-toepassingen die u kunt downloaden op uw computer of Mac en geoptimaliseerde apps voor tablets en smartphones. Elke werknemer kan Office downloaden op maximaal vijf computers/Mac’s en vijf mobiele apparaten.

Vrijwel overal toegang tot uw documenten: Meld u aan bij Office365 om uw bestanden in SkyDrive Pro te openen en sla documenten standaard op naar de cloud, zodat u deze altijd bij de hand hebt.

Office op aanvraag gebruiken: Stream de volledige toepassingen die u nodig hebt naar een pc met Windows. Documenten maken en bewerken vanuit uw favoriete browser: De web-apps bevatten nu meer functionaliteit en bijgewerkte bewerkingsfuncties.

Office365 Business Essentials  |  € 5,10 p/m

Dit abonnement is bedoeld voor bedrijven met minder dan 300 medewerkers en kan worden afgenomen in een maandelijks of jaarlijks abonnement.

Dit abonnement bevat:

 • Exchange voor Email en Agenda
 • Outlook Web App
 • Office Online voor het lezen, bewerken en maken van Office bestanden via de web browser
 • Sharepoint voor Samenwerken (10 GB opslagruimte + 500 MB per gebruiker)
 • Mogelijkheid voor een publieke website
 • Lync voor instant messaging en online vergaderen

 

Office365 Business Premium | € 12,70 p/m

Dit abonnement is bedoeld voor bedrijven met minder dan 300 medewerkers en kan worden afgenomen in een maandelijks of jaarlijks abonnement. Het bevat alle features van de Business Essentials versie met de volgende extra’s:

 • Volledige versie van Office met daarin Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, Access, Infopath en Lync
 • Office installatie op maximaal 5 PC’s & Macs
 • Office on-demand, gebruik van de volledige Office paketten zonder installatie
 • OneDrive voor synchronisatie van documenten met je PC of Mac
 • Uitbreidbaar tot maximaal 300 gebruikers

 

Office365 Enterprise E3 | € 19,70 p/m

Voor sommige gebruikers ( bijv. HRM/Finance/Legal) is de Office365 Enterprise E3 interessant. Hierin zit de optie “Compliance en gegevens­beveiliging” waarin allerlei mailpolicies kunnen worden ingesteld voor bescherming van bedrijfsgegevens, juridische bewaring waardoor mails altijd bewaard (ook na verwijderen mailbox) blijven. Voor Remote Desktop gebruikers moet sowieso gebruik worden gemaakt van de Office365 Enterprise E3. Additionele mailboxen zijn kosteloos.

 

 

Complete ICT dienstverlener met één aanspreekpunt

VoipOver is de complete ICT dienstverlener voor het MKB, één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen, één totaalleverancier van ICT producten en diensten. Naast systeembeheer zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van Cloud oplossingen, internetverbindingen, webdesign en -hosting en VoIP telefonie voor het MKB.

Vragen? Bel of mail mij

Het is ons doel om te zorgen dat u kunt bouwen op uw ICT

VoipOver helpt bedrijven, van ZZP tot MKB. Veelal bedrijven die de IT goed geregeld willen hebben en daar zelf niet de tijd en middelen voor heeft. Voor deze bedrijven hebben wij een pasklare oplossing gebundeld in een totaalpakket.

Bel: 088 111 0 777