Overal toegang tot uw online werkplek

Met de online werkplek van VoipOver kunt u altijd en overal werken. Op uw eigen computer of op een willekeurig apparaat naar keuze. Toch heeft u met deze werkplek de flexibiliteit om gebruikers lokaal met eigen applicaties te laten werken. De online werkplek verplicht u niet om alles in een cloud omgeving te doen. Zo kunt u gewoon gebruik maken van bedrijfsapplicaties die binnen uw bedrijf zijn gehost. Of elders in de cloud. Maar als u wilt kunnen wij uw bedrijfsapplicaties ook in uw cloudomgeving bij VoipOver plaatsen. Volledige vrijheid dus, met alle voordelen van cloud: zoals per maand betalen voor het aantal werkplekken voor die maand, geen omkijken naar techniek, professionele ondersteuning en vooral lekker productief zijn!

Bedrijfsspecifieke oplossingen

Standaard beschikt de Online Werkplek over Microsoft Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Skype en Adobe Reader. Maar ook uw bedrijfsspecifieke software kan worden opgenomen in de Online Werkplek. We kunnen de werkplek waar u op inlogt standaard inrichten. U maakt dan gebruik van een Shared Cloud. Maar we kunnen het ook volledig inrichten naar uw wensen, eisen en behoeften. In dit geval maakt u gebruik van een zogenaamde Private Cloud waarin uw bedrijfssoftware wordt geïnstalleerd. Deze deelt u dus niet met andere Cloudklanten van VoipOver, maar bevat alleen de data van uw organisatie. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een Hybrid Cloud, waarbij u deels gebruikt maakt van onze Shared Cloud en deels van uw eigen server op kantoor.

Grip op uw kosten, zonder IT zorgen

Als u kiest voor werken in de Online Werkplek van VoipOver dan nemen wij het volledige beheer en onderhoud van uw IT omgeving uit handen. U hoeft niet meer te investeren in servers, beheer en licenties. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand per gebruiker. Flexibel en makkelijk schaalbaar, zodat u eenvoudig gebruikers kunt toevoegen of verwijderen. Zo heeft u dus altijd inzicht in en grip op uw maandelijkse kosten.

Wilt u ook snel grafische software kunnen draaien in de Cloud, dan past de Online Werkplek Citrix bij u.

 

 

Complete ICT dienstverlener met één aanspreekpunt

VoipOver is de complete ICT dienstverlener voor het MKB, één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen, één totaalleverancier van ICT producten en diensten. Naast systeembeheer zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van Cloud oplossingen, internetverbindingen, webdesign en -hosting en VoIP telefonie voor het MKB.

Vragen? Bel of mail mij

Het is ons doel om te zorgen dat u kunt bouwen op uw ICT

VoipOver helpt bedrijven, van ZZP tot MKB. Veelal bedrijven die de IT goed geregeld willen hebben en daar zelf niet de tijd en middelen voor heeft. Voor deze bedrijven hebben wij een pasklare oplossing gebundeld in een totaalpakket.

Bel: 088 111 0 777