Mac’s in uw netwerk

Mac’s in kantoor netwerkomgevingen geven nog wel eens wat problemen om goed te functioneren binnen het kantoornetwerk. Centraal printen, mailen via het bedrijfsnetwerk, centrale dataopslag zijn tegenwoordig een vereiste voor elke werkplek, zo ook voor de Mac. Bedrijven die van oudsher geen Apple gebruikers waren krijgen steeds vaker te maken met medewerkers die deze producten gewend zijn. Daarmee groeit ook de vraag naar integratie van Apple producten binnen een Windows netwerk. VoipOver is hét bedrijf in de regio Noord-Holland met ervaring in het koppelen van Apple software/computers in Windows netwerken. Al dan niet door middel van Active- of Open directory.

Complete ICT dienstverlener met één aanspreekpunt

Van den Berge Systeembeheer & ICT-advies is de complete ICT dienstverlener voor het MKB, één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen, één totaalleverancier van ICT producten en diensten. Naast systeembeheer zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van Cloud oplossingen, internetverbindingen, webdesign en -hosting en VoIP telefonie voor het MKB.

 

Vragen? Bel of mail mij

Het is ons doel om te zorgen dat u kunt bouwen op uw ICT

VoipOver helpt bedrijven, van ZZP tot MKB. Veelal bedrijven die de IT goed geregeld willen hebben en daar zelf niet de tijd en middelen voor heeft. Voor deze bedrijven hebben wij een pasklare oplossing gebundeld in een totaalpakket.

Bel: 088 111 0 777