Uw boekhoudsysteem snel en professioneel geïnstalleerd?

 

Het installeren van een nieuw boekhoudsysteem of het upgraden ervan kan een kostbare zaak zijn. Veelal bieden de leveranciers van  Snelstart, iMuis, Exact, Davilex, Unit4/Multivers, AFAS en Accountview hun consultants aan om deze klus uit te voeren. In de praktijk betekend dat de eenmalige installatiekosten hierdoor vrij hoog zijn. Deze kosten kunnen minimaal 30% lager zijn. Wij hebben als zeer ervaren Allround systeembeheerders veel ervaring met het installeren en configureren van bedrijfssoftware bij het MKB.

Wij maken niet eerst vuistdikke rapporten voor wij overgaan tot actie. Een intake en goede inventarisatie is voor ons al genoeg om te kunnen inschatten hoelang wij nodig hebben om een applicatie werkend te maken op uw nieuwe server.

Complete ICT dienstverlener met één aanspreekpunt

VoipOver is de complete ICT dienstverlener voor het MKB, één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen, één totaalleverancier van ICT producten en diensten. Naast systeembeheer zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van Cloud oplossingen, internetverbindingen, webdesign en -hosting en VoIP telefonie voor het MKB.

Vragen? Bel of mail mij

Het is ons doel om te zorgen dat u kunt bouwen op uw ICT

VoipOver helpt bedrijven, van ZZP tot MKB. Veelal bedrijven die de IT goed geregeld willen hebben en daar zelf niet de tijd en middelen voor heeft. Voor deze bedrijven hebben wij een pasklare oplossing gebundeld in een totaalpakket.

Bel: 088 111 0 777