Server, computer, laptop, printer, tablet en smartphone; uw bedrijf is er van afhankelijk.  Beheer en onderhoud staat garant voor probleemloos functioneren van uw systemen. Wij leveren, installeren, configureren en beheren uw ICT systemen volgens de nieuwste ontwikkelingen. Wij zorgen dat ‘het gewoon werkt’ en probleemloos blijft werken. Naast periodiek onderhoud en gewenste aanpassingen of uitbreidingen zijn wij ook altijd bereikbaar met onze Servicedesk.

Complete ICT dienstverlener met één aanspreekpunt

VoipOver is de complete ICT dienstverlener voor het MKB, één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen, één totaalleverancier van ICT producten en diensten. Naast systeembeheer zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van Cloud oplossingen, internetverbindingen, webdesign en -hosting en VoIP telefonie voor het MKB.

Backup

Wordt er dagelijks een backup van uw data gemaakt? Heeft u het bewijs dat de backup ook te gebruiken is? Wat als u per ongeluk een bestand verwijderd, hoeveel uren werk bent u maximaal kwijt als een backup moet worden teruggezet? Het is verstandig hier vooraf duidelijkheid in te hebben want achteraf bent u te laat.

Disaster Recovery

We hebben toch een backup? Als uw server door, brand, wateroverlast of diefstal niet meer werkt, hoe snel kan de situatie weer worden hersteld? Hoeveel uren werk bent u maximaal kwijt? Wij helpen u met het maken van een nood-plan zodat u weer snel operationeel bent na een calamiteit.

Vragen? Bel of mail mij

Het is ons doel om te zorgen dat u kunt bouwen op uw ICT

VoipOver helpt bedrijven, van ZZP tot MKB. Veelal bedrijven die de IT goed geregeld willen hebben en daar zelf niet de tijd en middelen voor heeft. Voor deze bedrijven hebben wij een pasklare oplossing gebundeld in een totaalpakket.

Bel: 088 111 0 777