Hoe werken wij?

In plaats van een telefooncentrale binnen uw bedrijf of organisatie, verzorgt VoipOver een centrale op een beveiligde externe locatie met optimale voorzieningen en dankzij speciaal ontwikkelde back-up systemen bereikbaarheid garandeert. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde Nederlandse partijen. Daarnaast biedt VoipOver een compleet dienstenpakket, ontwikkeld vanuit het oogpunt van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf.

U krijgt een eenvoudig beheer over het telecom-pakket, u heeft inzicht in de kosten en u heeft toegang tot support. Nieuwe gebruikers en functionaliteiten kunnen eenvoudig worden aangemaakt. Daarnaast kunnen verschillende vestigingen van uw bedrijf gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. Eventueel kunt u uw bestaande telefooncentrale aansluiten op VoIP.

Als gecertificeerde telecom-specialist en deskundige op het gebied van netwerkbeheer, bieden wij u de best mogelijke service.

 

Kwaliteit en maatwerk

Dankzij onze expertise en service bent u verzekert van maatwerk. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden en geven u een onafhankelijk en gedegen advies. Wat we ook adviseren: u zult zeker kosten besparen en de mogelijkheden zullen aansluiten bij de situatie van uw onderneming. En, ook niet onbelangrijk: als u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht.

Mocht uw situatie veranderen, dan regelen wij de benodigde aanpassingen binnen een maand. Opzeggen is ook maandelijks mogelijk.

 

Complete ICT dienstverlener met één aanspreekpunt

VoipOver is de complete ICT dienstverlener voor het MKB, één aanspreekpunt voor al uw ICT gerelateerde vragen, één totaalleverancier van ICT producten en diensten. Naast systeembeheer zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van Cloud oplossingen, internetverbindingen, webdesign en -hosting en VoIP telefonie voor het MKB.

Vragen? Bel of mail mij

Het is ons doel om te zorgen dat u kunt bouwen op uw ICT

VoipOver helpt bedrijven, van ZZP tot MKB. Veelal bedrijven die de IT goed geregeld willen hebben en daar zelf niet de tijd en middelen voor heeft. Voor deze bedrijven hebben wij een pasklare oplossing gebundeld in een totaalpakket.

Bel: 088 111 0 777